Efter en lille vinterpause er vi tilbage med Tyske Vinhistorier. Denne episode omhandler tysk Chardonnay. Produktion af tysk Chardonnay er tidoblet i løbet af de sidste 30 år og dermed kan vi allerede se at det er en drue som får mere og mere opmærksomhed.
Tænker du også "naturvin" når du hører Demeter eller biodynamisk? Så lyt med når Solveig og Jan fordyber sig i biodynamiske vine fra fire Demeter producenter, som alle har en ting til fælles: De smager simpelthen som rigtig "normal" vin og er virkelig lækre.
Tyskerne er ikke kun verdensmester i at drikke bobler (no shit oO) men er også rigtig dygtig til at producere dem. I denne episode smager Solveig og Jan sig gennem 4 forskellige typer af tyske bobler.
Solveig og Jan har været til en smuttur til Sachsen og Saale-Unstrut, to mindre tyske vinregioner og de eneste to regioner som er placeret i den tidligere DDR.
Tyske Vindage er arrangeret af:
Jan Eggers og Solveig Streyffert
Uncorkmywine
CVR 38509462
FØLG OS PÅ
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes
Contents on this page might be generated with the help of Chat GPT.